Белгийският евродепутат и Съпредседател на Конференцията за Бъдещето на Европа

...
 Белгийският евродепутат и Съпредседател на Конференцията за Бъдещето на Европа
Коментари Харесай

Европейска подкрепа за Филиз Хюсменова:Тя има умения, знания, лоялност, надеждност в трудни ситуации

 izbori_2023_v1_014

 

Белгийският евродепутат и Съпредседател на Конференцията за Бъдещето на Европа Ги Верхофстад изрази своята поддръжка за предизборната акция на Филиз Хюсменова във Варна.

„ Уменията и знанията на Филиз, нейната преданост и надеждност в сложни обстановки и нейната увереност в отстояването на демократичните полезности са тъкмо това, от което се нуждае мощна и обединена България. “
С тези думи Ги Верхофстад поддържа лидера на варненската листа на Движение за права и свободи за 49-то Народно заседание.

Той изрази увереност, че Хюсменова е индивидът, който може да способства за напредъка на страната ни, за създаване на мостове на съгласие посред ни, за реализиране на компромис в името на общото ни бъдеще. Именно по тази причина прикани българските жители да гласоподават и поддържат тази кандидатура.

Ги Верхофстад, с който Филиз Хюсменова е работила като сътрудник и негов заместител в група АЛДЕ, й пожела триумф в предизборната акция във Варна, а също и на Движението за права и свободи.

Ги Верхофстад е правист, следвал е право в Гентския университет, бил е министър-председател на Белгия в продължение на 10 година През 1982 година става ръководител на Партията за независимост и напредък (от 1991 година Фламандски либерали и демократи). Евродепутат е от Белгия от 2009 година. Бил е Председател на групата на Алианса на либералите и демократите за Европа в Европейския парламент и Съпредседател на Конференцията за Бъдещето на Европа.

Ето го и цялото видео послание на белгийския евродепутат към Филиз Хюсменова:

„ Скъпа Филиз,
Скъпа партия Движение за права и свободи,
Скъпи български жители,
На 2 април ви предстоят нови избори за парламент. И ще би трябвало да извършите избор – да поведете страната си напред, да изградите мостове на съгласие между тях, да постигнете компромис в името на общото ви бъдеще.
Тъй като съм имал удоволствието да работя с Филиз Хюсменова, която беше член на управлението на либералите в Европейския парламент, не се колебая, че тя може да способства тъкмо за това. Уменията и знанията на Филиз, нейната преданост и надеждност в сложни обстановки и нейната увереност в отстояването на демократичните полезности са тъкмо това, от което се нуждае мощна и обединена България.
Затова, скъпи български жители – гласувайте и подкрепете тази кандидатура.
Успех във Варна, Филиз Хюсменова, триумф на Движението за права и свободи! “
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР